Koeltech

Koeltech

Koeltech
Uw specialist in koeltechniek
Koeltech is een dynamisch koeltechnisch installatiebedrijf dat zich richt op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij richten ons op de regio Eindhoven, Nijmegen, Uden, Veghel, Oss en Den Bosch. Wij willen vanuit onze dienstverlening snel ter plaatse kunnen zijn, of het nu gaat om een advies gesprek, informatie, installatie en of onderhoud van koelsystemen. Koeltech is hierin uw aanspreekpunt.

Eigenaar Paco van der Heijden was voorheen werkzaam bij een aantal gerenommeerde koeltechnische installatiebedrijven. Koeltech wordt nog altijd vanwege haar specialisme gevraagd om voor derden projecten uit te voeren binnen de koeltechnische markt. Door deze kennis bent u verzekerd van een deskundig advies en ervaren partner op het gebied van koelinstallaties.
Paco van der Heijden wordt daarbij ondersteund door vakbekwame collega's als het om grotere projecten gaat. Mede dankzij zijn brede ervaring en het kwalitatieve netwerk van Koeltech zijn wij in staat om trajecten van ontwikkeling tot en met de installatie en onderhoud te verzorgen. Door de persoonlijke benadering speelt het koeltechnisch bedrijf sterk in op uw wensen en behoeften als relatie. Waarbij nieuwe ontwikkelingen en producten op het gebied van koudetechniek en airconditioning worden toegepast.

Vele koeltechnische installaties zijn maatwerk, wij willen u daarom graag begeleiden in het maken van de juiste keuze. Door een gedegen advies op basis van onze kennis komen we tot de oplossing die u het beste past met het gewenste resultaat. Koeltechniek is een specialisme en daar heeft u Koeltech voor.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De uwinstallatiebedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Koeltech
Vogelwikke 9
5411GR Zeeland

+31 (0)486 830081

Deel deze pagina

Koeltech img