Groosman Installatiebedrijf

Groosman Installatiebedrijf

Bij Installatiebedrijf Groosman BV kunt u terecht voor sanitair, het installeren, repareren en/ of vervangen van CV-ketels, vloerverwarming, radiatoren, luchtbehandeling en dakbedekking (loodgieterswerk). Wij werken met de beste merken en ervaren medewerkers. Onze service- en onderhoudsmedewerkers staan voor u klaar. Daarnaast zijn wij vooruitstrevend op het gebied van duurzame technieken en oplossingen.

Sanitair
Wilt u een vrij hangend toilet, fontein of een volledig nieuwe badkamer voorzien van alle gemakken? Wij adviseren u graag en kunnen u diverse mogelijkheden laten zien.
Heeft u last van lekkage of wilt uw een buitenkraam? U kunt bij ons terecht voor het vervangen en het aanleggen van zowel water- als gasleidingen.

Centrale verwarming
Wilt u energie besparen met een nieuwe CV-ketel of heeft uw een probleem om uw huis te verwarmen? Wij kunnen u helpen met al uw CV problemen. Van het plaatsen van radiatoren tot het aanleggen c.q. vervangen van volledige CV-installaties, maar ook aanbrengen van kleine aanpassingen behoren tot de mogelijkheden.

Luchtbehandeling
Het leveren en monteren van complete luchtbehandelinginstallaties en/of warmteterugwinning installaties Maar ook combinatiesystemen met luchtbehandeling en verwarming voeren wij uit.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Groosman Installatiebedrijf

  • 24-uurs service
  • Geen voorrijkosten
  • Installatie
  • Onderhoud
  • Onderhoudscontract
  • Reparatie
  • Storingsdienst

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De uwinstallatiebedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Groosman Installatiebedrijf
Graafjansdijk B 129
4554LC Westdorpe

+31 (0)115 451510

Deel deze pagina

Groosman+Installatiebedrijf img