ITY Installatie Techniek IJsselmuiden

ITY Installatie Techniek IJsselmuiden

Installatie Techniek IJsselmuiden is een installatiebedrijf dat is opgericht in 1970 en sindsdien als gerennomeerd installatiebedrijf in IJsselmuiden/Kampen en omstreken bekend staat, met vakbekwame medewerkers.

In onze orderportefeuille zitten veel projecten voor zowel bedrijven als overheid.
We richten ons echter ook op de particuliere markt. Naast utiliteits- & nieuwbouw zijn wij sterk in oplevering van complete installaties. Zowel op het gebied van CV, waterbehandelings installaties, sanitaire installaties en loodgietersdiensten. Onze adviseurs kunnen u ook begeleiden in het ontwerp van uw nieuwe badkamer en met het uitzoeken van het voor u meest geschikte sanitair. Vervolgens staan wij ter beschikking voor de installatie hiervan.

Een steeds belangrijker onderdeel van ons dienstenpakket is het afsluiten van servicecontracten voor uw CV-installatie en het onderhouden van uw gasapparatuur. Een groot voordeel is dat wij 24 uur per dag voor u klaar staan.

Uiteraard kunt U ook bij ons terecht voor de standaard werkzaamheden op het gebied van gas, water, elektra en riolering.

Services

  • 24-uurs service

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De uwinstallatiebedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

ITY Installatie Techniek IJsselmuiden
Veldoven 16
8271RT IJsselmuiden

+31 (0)38 3335711

Links

Website

Deel deze pagina

ITY+Installatie+Techniek+IJsselmuiden img