Boonstra en Zonen Jan InstallatiebedrijfGesloten (vr 13.00 - 17.00)

Toon openingstijden

installatiebedrijven - Boonstra en Zonen Jan Installatiebedrijf - kaartoverzicht

Boonstra en Zonen Jan Installatiebedrijf

Jan Boonstra & Zn. Installatiebedrijf is een familiebedrijf dat in 1998 is opgericht door Jan Boonstra. Omdat het bedrijf een gezonde groei doormaakt moest er worden gezocht naar een andere locatie. Daarom is het bedrijf sinds eind 2004 gevestigd in Haulerwijk aan de Oosterwoldseweg.

Vandaag de dag kunnen wij door jarenlange ervaring een compleet pakket bieden voor de nieuwbouw-, onderhouds- en vervangingsmarkt.

Ons bedrijf richt zich op de particulieren, aannemers en ondernemers in de drie noordelijke provincies. Daarbij staat kwaliteit hoog in ons vaandel.

Jan Boonstra & Zn. is erkend installateur voor alle voorkomende installatiewerken en is aangesloten bij onder andere Uneto/VNI, Kenteq en SEI.

Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van periodieke inspectie en, indien nodig, reparatie van uw installatie(s).

Het licht van de zon …
Het CentroSolar PV-systeem werkt met zonnepanelen waarop fotovoltaïsche cellen zonlicht omzetten in stroom. Zo kunt u uw eigen elektriciteit opwekken. De groene stroom die u zelf niet gebruikt, kunt u doorgeven aan het openbare elektriciteitsnet. Als 'producent van groene stroom' komt u onder bepaalde voorwaarden wellicht ook in aanmerking voor een subsidie. Informeer bij uw gemeente of provincie of kijk op http://www.energiesubsidiewijzer.nl/.

… de betrouwbaarheid van Bosch
De PV-panelen kunnen zowel op een schuin als een plat dak worden geplaatst. Ze zijn voorzien van gepatenteerd antireflexglas dat zorgt voor een opbrengst die tot 5% hoger is dan bij andere
PV-systemen. Bosch staat volledig achter de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het systeem want al meer dan 15 jaar bewijzen de PV-panelen van CentroSolar zich in de praktijk. Omdat de panelen en de andere componenten van het systeem perfect op elkaar zijn afgestemd, geeft Bosch daarnaast 10 jaar garantie op de panelen en montagemateriaal!


Wat doet een zonneboiler?

Een zonneboiler maakt gebruik van zonne-energie om uw tapwater op te warmen. Zo hoeft de gasketel minder/geen aardgas te verbranden om het tapwater tot de gewenste temperatuur te verwarmen. Met een zonneboiler kunt u daarom het milieu en uw portemonnee ontlasten.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Boonstra en Zonen Jan Installatiebedrijf

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag13.00 - 17.00
dinsdag13.00 - 17.00
woensdag13.00 - 17.00
donderdag13.00 - 17.00
vrijdag13.00 - 17.00
zaterdag8.30 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De uwinstallatiebedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Boonstra en Zonen Jan Installatiebedrijf
Oosterwoldseweg 2/C
8433PV Haulerwijk

+31 (0)516 421178

Deel deze pagina

Boonstra+en+Zonen+Jan+Installatiebedrijf img